Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten.

Purenordic respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. PureNordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

PureNordic gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Wanneer u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Met uw toestemming gebruiken we uw gegevens om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar Contact@purenordic.nl

Als u bij Purenordic een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Purenordic account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres.

Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Purenordic verkoopt uw gegevens niet. Purenordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Purenordic en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wij bewaren uw gegevens voor een periode van maximaal 2 jaar.

WOW bacteriewerende handgel parfumvrij

WOW bacteriewerende handgel (70% alcohol) is een effectief middel om handen snel en hygiënisch te reinigen zonder water en zeep.
Parfumvrij, vegan en allergycertified.

meer details

52 Items

€ 4,95

incl. btw

WOW antibacteriële handgel:

  • Vegan
  • Allergy certified (zonder parfum)
  • Handzame flacon
  • Geproduceerd in Nederland
  • Reinigt en verzorgt intensief, plakt niet

Gebruik:
Water is niet nodig. Breng de WOW handgel aan op je handen en wrijf deze in gedurende ongeveer 30 seconden.
Denk hierbij ook aan je nagels en de huid tussen je vingers.

Inhoud: 125 ML

Ingrediënten: Alcohol denat, aqua, propylene glycol, acrylates/C10-30, alkyl acrylate, crosspolymer, glycerin, triethanolamine

Allergycertified Ja
Parfum vrij Ja
Vegan Ja
Handen Ja