Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten.

Purenordic respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. PureNordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

PureNordic gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Wanneer u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Met uw toestemming gebruiken we uw gegevens om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar Contact@purenordic.nl

Als u bij Purenordic een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Purenordic account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres.

Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Purenordic verkoopt uw gegevens niet. Purenordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Purenordic en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wij bewaren uw gegevens voor een periode van maximaal 2 jaar.

ShaveSafe scheerschuim 100ml vegan

ShaveSafe is scheerschuim voor de gevoelige huid.
Zonder parabenen, kleurstoffen en parfum.
Geschikt voor gezicht en lichaam.

Parfumvrij en geschikt voor de eczeem huid.

meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 15,00

incl. btw

ShaveSafe is scheerschuim voor de gevoelige huid.
Zonder parabenen, kleurstoffen en parfum.
Geschikt voor gezicht en lichaam.

Maak voor gebruik de huid eerst vochtig en breng een gelijkmatige laag Shavesafe aan.
Hierna afspoelen. 

Shavesafe is antibacterieel en desinfecterend.

Ingrediënten 

aqua (purificata), Cocamidopropylamine oxide, Chlorhexidine digluconate, Isopropyl Alcohol, Poloxamer 237, Moisturizing agent (glycerol)

Parfum vrij Ja
Vegan Ja
Gezicht Ja
Lichaam Ja
Accepteren

We gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren