Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten.

Purenordic respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. PureNordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

PureNordic gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Wanneer u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Met uw toestemming gebruiken we uw gegevens om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar Contact@purenordic.nl

Als u bij Purenordic een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Purenordic account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres.

Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Purenordic verkoopt uw gegevens niet. Purenordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Purenordic en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wij bewaren uw gegevens voor een periode van maximaal 2 jaar.

Sandstone Scandinavia Oogschaduw Nu ( Matte ) no. 255 vegan

100342

Sandstone Scandinavia Oogschaduw is mooie huidvriendelijke oogschaduw in hoge kwaliteit en zeer gepigmenteerd. Met het allergy certified logo.
Geschikt voor gevoelige ogen, zonder schadelijke ingrediënten zoals parabenen en parfum.

Parfumvrij en geschikt voor de eczeem huid.

meer details

5 Items

€ 18,00

incl. btw

Sandstone Scandinavia Oogschaduw is mooie huidvriendelijke oogschaduw in hoge kwaliteit en zeer gepigmenteerd. Een enorme keuze aan kleuren geeft u alle mogelijkheden om uw favoriete kleuren te combineren. De oogschaduw kan ook nat als eyeliner worden gebruikt en geeft een geweldig resultaat. Met het allergy certified logo.
Geschikt voor gevoelige ogen, zonder schadelijke ingrediënten zoals parabenen en parfum.

INGREDIENTEN: Talc, Mica, Boron Nitride, Zinc Stearate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Octyldodecyl Stearate, Silica, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sorbic Acid. Kan indeholde (+/-): CI 77891, CI 77861, CI 77492, CI 77491, CI 77499, CI 19140:1, CI 42090, CI 16035:1, CI 77163, CI 75470, CI 77288, CI 77289, CI 77510, CI 77742.

Allergycertified Ja
Parfum vrij Ja
Vegan Ja
Ogen Ja
Makeup Ja