Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten.

Purenordic respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. PureNordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

PureNordic gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Wanneer u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Met uw toestemming gebruiken we uw gegevens om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar Contact@purenordic.nl

Als u bij Purenordic een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Purenordic account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres.

Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Purenordic verkoopt uw gegevens niet. Purenordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Purenordic en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wij bewaren uw gegevens voor een periode van maximaal 2 jaar.

Sandstone Scandinavia Mascara Volume Nature Plus Zwart

100653

Sandstone Scandinavia Mascara Volume Nature Plus Zwart is een fijne mascara voor de gevoelige ogen en lens dragers. Zonder schadelijke ingrediënten zoals parabenen en parfum.

Parfumvrij en geschikt voor de eczeem huid.

meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 20,00

incl. btw

Hypoallergeen mascara

Sandstone Scandinavia Mascara Volume Nature Plus Zwart is een fijne mascara voor de gevoelige ogen en lens dragers. Zonder schadelijke ingrediënten zoals parabenen en parfum.

Mascara Intense zorgt voor mooie gezonde wimpers met extra volume en lengte.
De wimpers blijven zacht en flexibel.
Houd de wimpers 12 uur lang mooi in vorm.

INGREDIENTEN : 

Aqua, Paraffin, CI 77499, Palmitic Acid, Cera Alba, Cholesterol, Copernicia Cerifera Cera, Stearic Acid, CI 77007, Cetyl Esters, Nylon-12, Hydroxyethylcellulose, Aminomethyl Propanol, Glycerin, Silica, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Panthenol, Propylene Glycol, Ascorbyl Palmitate, Ethylhexylglycerin

Allergycertified Ja
Parfum vrij Ja
Ogen Ja
Makeup Ja