Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten.

Purenordic respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. PureNordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

PureNordic gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Wanneer u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Met uw toestemming gebruiken we uw gegevens om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar Contact@purenordic.nl

Als u bij Purenordic een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Purenordic account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres.

Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Purenordic verkoopt uw gegevens niet. Purenordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Purenordic en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wij bewaren uw gegevens voor een periode van maximaal 2 jaar.

Sandstone Scandinavia Highlighter parfumvrij

Sandstone Scandinavia Highlighter is een mooi gepigmenteerde zachte bijna romige highlighter met natuurlijke dekking. Vermengt gemakkelijk met de huid en laat de huid ademen. Voor een mooie highlight op het gezicht.
Geschikt voor de gevoelige huid.

Parfumvrij en geschikt voor de eczeem huid.

meer details

7 Items

€ 22,00

incl. btw

Sandstone Scandinavia Highlighter is een mooi gepigmenteerde zachte bijna romige highlighter met natuurlijke dekking. Vermengt gemakkelijk met de huid en laat de huid ademen. Voor een mooie highlight op het gezicht.
Geschikt voor de gevoelige huid.

Highlighters 505, 508 & 509 zijn Vegan.

Zonder parfum, parabenen en schadelijke ingrediënten.

INGREDIENTEN: Talc, Mica, Boron Nitride, Zinc Stearate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Octyldodecyl Stearate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Sorbic Acid. Kan indeholde (+/–): CI 77002, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 19147

Allergycertified Ja
Parfum vrij Ja
Gezicht Ja
Makeup Ja