Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten.

Purenordic respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. PureNordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

PureNordic gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Wanneer u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Met uw toestemming gebruiken we uw gegevens om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar Contact@purenordic.nl

Als u bij Purenordic een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Purenordic account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres.

Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Purenordic verkoopt uw gegevens niet. Purenordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Purenordic en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wij bewaren uw gegevens voor een periode van maximaal 2 jaar.

Hevi sugaring Pure Benefit Luxurious Sugar Scrub 275 ml. biologisch

6015-m

PURE BENEFIT Luxurious Sugar Scrub exfolieert, hydrateert en verzacht je huid. De suikerscrub verwijdert op milde wijze dode huidcellen door middel van biologisch suiker. Kokosolie en jojobaolie zijn vochtinbrengend en maken je huid zijdezacht. 

meer details

6 Items

€ 31,25

incl. btw

Onze suikerscrub bevat 100% natuurlijke stoffen en is voorzien van de keurmerken EcoCert en Svanen en goedgekeurd door de Deense allergie- en astmavereniging. 

Door het exfoliëren en hydrateren van de huid wordt de kans op het ingroeien van haren verminderd. 

Het is belangrijk om de suikerscrub steeds na de behandeling met HEVI Sugaring te gebruiken. Dit verlengt het zachte en mooie resultaat. 

De scrub is mild en vriendelijk, zodat je het op je hele lichaam en ook op je gezicht kunt gebruiken. 

Ingrediënten PURE BENEFIT Luxurious Sugar Scrub :

Sucrose*, Hydrogenated coconut oil, Prunus amygdalus dulcis oil, Simmondsia chinensis seed oil, Cetearyl alcohol.

* = Ingrediënten uit de biologische landbouw: 

78% van de totale ingrediënten komt uit de biologische landbouw.

Inhoud 275ml

Allergycertified Ja
Ecocert ( Biologisch ) Ja
The Nordic Eco label ( Duurzaam ) Ja
Asthma Allergy Nordic Ja
Parfum vrij Ja
Vegan Ja