Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten.

Purenordic respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. PureNordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

PureNordic gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Wanneer u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Met uw toestemming gebruiken we uw gegevens om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar Contact@purenordic.nl

Als u bij Purenordic een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Purenordic account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres.

Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Purenordic verkoopt uw gegevens niet. Purenordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Purenordic en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wij bewaren uw gegevens voor een periode van maximaal 2 jaar.

Hevi sugaring Pure Benefit Luxurious Aloe Vera 150 ml. biologisch

6025-m

PURE BENEFIT Luxurious Aloe Vera is een zuivere en natuurlijk biologische aloë-veragel, voorzien van het keurmerk Svanen en goedgekeurd door de Deense allergie- en astmavereniging. Je weet dus zeker dat het een huidvriendelijk en milieuverantwoord product. De gel heeft een antibacteriële, ontstekingsremmende en hydraterende werking.

meer details

2 Items

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

€ 17,00

incl. btw

Werkt verkoelend, hydraterend en rustgevend
na een sugaring-behandeling of andere
ontharingsbehandeling.

Werkt antibacterieel en vermindert daardoor aanzienlijk de kans op rode bultjes op de huid en ontsteking in de haarzakjes na het ontharen.

De gel is bovendien op vele andere wijzen te gebruiken. Bijvoorbeeld als gezichtsmasker, voor pijnverlichting bij een verbrande huid, tegen een onzuivere huid en wallen onder de ogen of bij wondjes. Kortom, een reddingsmiddel op alledaagse dagen. 

150 ml.

Ingrediënten PURE BENEFIT Luxurious Aloe Vera :

*Aloe Barbadensis Leaf Juice, Butylene Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Panthenol, Caprylyl Glycol, Aminomethyl Propanol, Allantoin.

* = Ingrediënten uit de biologische landbouw: 

95% van de totale ingrediënten komt uit de biologische landbouw.

Ecocert ( Biologisch ) Ja
The Nordic Eco label ( Duurzaam ) Ja
Asthma Allergy Nordic Ja
Parfum vrij Ja
Vegan Ja