Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten.

Purenordic respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. PureNordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

PureNordic gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Wanneer u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Met uw toestemming gebruiken we uw gegevens om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar Contact@purenordic.nl

Als u bij Purenordic een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Purenordic account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres.

Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Purenordic verkoopt uw gegevens niet. Purenordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Purenordic en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wij bewaren uw gegevens voor een periode van maximaal 2 jaar.

Hevi sugaring

Er zijn 10 producten
1 -10 van 10 items wordt weergegeven

HEVI Bodysugaring is ontharing met zorg voor jou, het milieu en je huid.
Het is het eerste en enige ontharingsproduct dat is goedgekeurd door de Deense allergie- en astmavereniging en voorzien van het Scandinavische keurmerk Svanen en het Franse keurmerk EcoCert.

HEVI Bodysugaring is geschikt voor ontharing van het hele lichaam, ook van gevoelige gebieden zoals het gezicht, de oksels en intieme delen.
Het wordt in Denemarken geproduceerd en bevat uitsluitend biologische en zuivere, natuurlijke grondstoffen. De ingrediënten bestaan enkel uit suiker en water.

Dit garandeert een milde behandeling van je huid.

Deze ontharingsmethode lijkt op het gewone waxen met strips en zorgt ook voor een effectief en langdurig resultaat. Tot wel 4 tot 6 weken.

De sugaring-methode onderscheidt zich echter op meerdere punten van het gewone waxen. Met HEVI Bodysugaring verwijder je de haartjes in de richting van de haargroei en dus niet tegen de richting van de haargroei in, zoals bij het gewone waxen het geval is. Dit maakt het proces minder pijnlijk, resulteert in minder afgeknapte haartjes en geeft uiteindelijk een mooier resultaat.

HEVI Bodysugaring heeft een waterbasis en hecht daarom alleen aan haren en dode huidcellen. Het product heeft een peelende werking en zorgt ervoor dat je na afloop alleen met lauw water hoeft te reinigen.
HEVI Bodysugaring kan ook met de erkende ’handmethode’ worden gebruikt, die door professionele gebruikers wordt toegepast.