Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten.

Purenordic respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. PureNordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

PureNordic gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Wanneer u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Met uw toestemming gebruiken we uw gegevens om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar Contact@purenordic.nl

Als u bij Purenordic een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Purenordic account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres.

Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Purenordic verkoopt uw gegevens niet. Purenordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Purenordic en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wij bewaren uw gegevens voor een periode van maximaal 2 jaar.

Ginger Organic

Er zijn 9 producten
1 -9 van 9 items wordt weergegeven

Ginger Organic zijn biologische hygiëne producten gemaakt van gecertificeerd 100% biologisch katoen.
Vrij van schadelijke chemicaliën, parfums en chloor. 
Ginger Organic is uniek omdat zij alle mogelijke certificeringen hebben behaald.
Nordic Swan, EcoCert, GOTS, AllergyCertified en FSC.
Milieu vriendelijk, Biologisch , Biologisch katoen , allergie gecertificeerd en het hout keurmerk voor de verpakkingen.
Tegenwoordig zijn wij ons steeds meer bewust over gezonde voeding, maar ons lichaam wordt nog vaak vergeten.
Maandverband en tampons komen in contact met de meest irritatie gevoelige delen van ons lichaam.
Juist daarom is het belangrijk om hier gezonde en verantwoorde producten te gebruiken.
Maandverband en tampons zonder schadelijke ingrediënten zoals chloor die bij reguliere merken gebruikt worden om katoen te bleken of schadelijke lijm middelen en plastic.
Daarnaast zit er vaak ook parfum in die de huid uitdroogt en een allergische reactie kan veroorzaken, ook kan de wel bekende schimmel ontstaan doordat maandverband met plastic niet voldoende ademt. 
Ginger Organic biedt zacht en gezonde bescherming tijdens de menstruatie zonder schadelijke ingrediënten. 
Daarnaast is Ginger Organic milieubewust en duurzaam.