Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten.

Purenordic respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. PureNordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

PureNordic gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Wanneer u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Met uw toestemming gebruiken we uw gegevens om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar Contact@purenordic.nl

Als u bij Purenordic een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Purenordic account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres.

Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Purenordic verkoopt uw gegevens niet. Purenordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Purenordic en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wij bewaren uw gegevens voor een periode van maximaal 2 jaar.

Derma zelfbruinende lotion vegan

Derma zelfbruinende lotion geeft de huid een natuurlijke, mooie bruine kleur. De lotion is gemakkelijk te verdelen en aan te brengen, zodat je een mooi, consistent resultaat krijgt. Het bevat hydraterende amandelolie, shea boter en glycerine, en je huid zacht, soepel en goed verzorgd achtergelaten. 

Parfumvrij en geschikt voor de eczeem huid.

meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 16,99

incl. btw

Derma zelfbruinende lotion geeft de huid een natuurlijke, mooie bruine kleur. De lotion is gemakkelijk te verdelen en aan te brengen, zodat je een mooi, consistent resultaat krijgt. Het bevat hydraterende amandelolie, shea boter en glycerine, en je huid zacht, soepel en goed verzorgd achtergelaten. De zelfbrander is geschikt voor zowel lichaam als gezicht.

Swan-gelabeld en Allergisch gecertificeerd, waardoor het risico op allergische reacties en huidirritaties wordt geminimaliseerd.

0% parfum, parabenen en kleurstoffen

tube van 150 ml
 

toepassing
Verdeel Derma Self-Tanning Lotion gelijkmatig op een schone, droge huid, en wees voorzichtig om het uit de toon bij de haarlijn, rond de wenkbrauwen en op de enkels, voeten, knieën en ellebogen. Vergeet niet om je handen grondig te wassen na het smeren. Het effect komt na 2-6 uur. Vermijd zwemmen na zes uur. De kleur zal na een paar dagen weer afnemen. Het kleurresultaat kan worden geïntensiveerd door verdere infiltratie.

Een handschoen kan optioneel worden gebruikt voor smering. Voor optimale resultaten, scrub de huid de dag ervoor, en gebruik vochtinbrengende lotion, vooral in droge gebieden zoals. ellebogen. Houd in gedachten dat zelf-brosse lotion textiel en andere oppervlakken kan bevlekken. Houd het product daarom volledig droog in de huid voordat u ermee in contact komt.

De kleur wordt op de huid aangebracht met DHA, dat is gebaseerd op natuurlijke plantaardige grondstoffen.

Bewaren beneden 25 ° C

ingrediënten
Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, dihydroxyaceton, sheaboter ethylester, glycerine, natrium Acryloyldimethyltaurate / VP Crosspolymer, fenoxyethanol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur

Allergycertified Ja
The Nordic Eco label ( Duurzaam ) Ja
Asthma Allergy Nordic Ja
Parfum vrij Ja
Vegan Ja
Gezicht Ja
Lichaam Ja
Zonnebescherming Nee