Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten.

Purenordic respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. PureNordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

PureNordic gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Wanneer u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Met uw toestemming gebruiken we uw gegevens om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar Contact@purenordic.nl

Als u bij Purenordic een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Purenordic account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres.

Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Purenordic verkoopt uw gegevens niet. Purenordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Purenordic en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wij bewaren uw gegevens voor een periode van maximaal 2 jaar.

Derma Sun Spray SPF20 150ml vegan

Derma sprays om SPF20 is een zeer waterbestendig zonnebrandmiddelen, die effectief beschermt u tegen UVA en UVB-stralen van de zon. Het is gemakkelijk te hanteren met praktische spray en dringt snel in zonder vet. Bevat hydraterende glycerine, vitamine E en natuurlijke oliën die de huid glad en zacht te maken en beschermt tegen uitdroging.

Parfumvrij en geschikt voor de eczeem huid.

meer details

1 Item

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

€ 16,99

incl. btw

Derma sprays om SPF20 is een zeer waterbestendig zonnebrandmiddelen, die effectief beschermt u tegen UVA en UVB-stralen van de zon. Het is gemakkelijk te hanteren met praktische spray en dringt snel in zonder vet. Bevat hydraterende glycerine, vitamine E en natuurlijke oliën die de huid glad en zacht te maken en beschermt tegen uitdroging.

Swan-label, Allergy-gecertificeerd en verklaard in samenwerking met Astma-Allergie Denemarken.

0% parfum - 0% parabenen - 0% kleurstoffen.

Spuitfles van 150 ml

ingrediënten

Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Alcohol Denat., Octyltriazon, Diethvlamino hydroxybenzoyl hexylbenzoaat, dibutyladipaat, glycerine, Acrylaten Copolymeer, glycerylstearaat, diëthylhexyl Butamido triazone, tocoferylacetaat, Saccharide isomerisaat, acrylaten / C10-30 alkylacrylaat Cross Polymer, ceteareth-20, ceteareth-12, Cetearylalcohol, cetylpalmitaat, Sodium Laureth Sulfaat, natriumhydroxide, citroenzuur, natriumcitraat, fenoxyethanol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur

Allergycertified Ja
The Nordic Eco label ( Duurzaam ) Ja
Asthma Allergy Nordic Ja
Parfum vrij Ja
Vegan Ja
Factor 20
Zonnebescherming Ja