Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten.

Purenordic respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. PureNordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

PureNordic gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Wanneer u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Met uw toestemming gebruiken we uw gegevens om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar Contact@purenordic.nl

Als u bij Purenordic een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Purenordic account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres.

Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Purenordic verkoopt uw gegevens niet. Purenordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Purenordic en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wij bewaren uw gegevens voor een periode van maximaal 2 jaar.

Derma Sun Lotion SPF15 200ml vegan

Derma Sun Screen Medium SPF15 is zeer waterbestendige zonbescherming tegen zonnebrand en mogelijke verkleuring van de huid. Het geeft een waterdichte bescherming tegen de UVA- en UVB-stralen van de zon en voldoet aan de nieuwe EU-aanbevelingen voor optimale UVA- en UVB-bescherming. 

Parfumvrij en geschikt voor de eczeem huid.

meer details

9 Items

€ 16,99

incl. btw

Derma Sun Screen Medium SPF15 is zeer waterbestendige zonbescherming tegen zonnebrand en mogelijke verkleuring van de huid. Het geeft een waterdichte bescherming tegen de UVA- en UVB-stralen van de zon en voldoet aan de nieuwe EU-aanbevelingen voor optimale UVA- en UVB-bescherming. Het wordt gemakkelijk opgenomen en maakt de huid soepel en zacht en voorkomt uitdroging.

Derma Sun Screen Medium SPF15 bevat geen parfum, geen parabenen en geen kleurstoffen en minimaliseert zo het risico op allergie en overgevoeligheidsreacties.

Derma Sun Screen Medium SPF15 is voorzien van de labels van de Deense Astma- en Allergievereniging, Allergy Certified en het Nordic Ecolabel.

Instructies voor gebruik
Breng ruime hoeveelheden (een handvol) aan op het lichaam en gezicht voordat u wordt blootgesteld aan de zon. Vermijd de zon in het midden van de dag wanneer de stralen van de zon het sterkst zijn. Herhaal de toepassing vaak als u zwemt. 

OPMERKING: Laat de zonnebrandcrème altijd in de huid weken voordat u in contact komt met textiel of voorwerpen. Als u dit niet doet, kan dit vlekken veroorzaken.

Tube van 200 ml

Ingrediënten

Aqua, Dibutyl Adipate, Ethylhexyl Triazone, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Glyceryl Stearate, Glycerin, Ceteareth-20, Saccharide Isomerate, Tocopheryl Acetate, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Caprylyl Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Sodium Citrate, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid
Allergycertified Ja
The Nordic Eco label ( Duurzaam ) Ja
Asthma Allergy Nordic Ja
Parfum vrij Ja
Vegan Ja
Factor 15
Zonnebescherming Ja