Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten.

Purenordic respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. PureNordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

PureNordic gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Wanneer u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Met uw toestemming gebruiken we uw gegevens om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar Contact@purenordic.nl

Als u bij Purenordic een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Purenordic account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres.

Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Purenordic verkoopt uw gegevens niet. Purenordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Purenordic en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wij bewaren uw gegevens voor een periode van maximaal 2 jaar.

Derma Aftersun Aloe Vera Gel vegan

Derma Aftersun Aloë Vera Gel is de perfecte keuze wanneer uw huid rust en verkoeling nodig heeft na een heerlijke dag in de zon. Hoog aloë vera gehalte (96%) koelt je huid af en kalmeert rode en geïrriteerde delen. Het geeft ook een hoog vochtgehalte, waardoor uw huid soepel en zacht blijft. 

Parfumvrij en geschikt voor de eczeem huid.

meer details

3 Items

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

€ 10,99

incl. btw

Derma Aftersun Aloë Vera Gel is de perfecte keuze wanneer uw huid rust en verkoeling nodig heeft na een heerlijke dag in de zon. Hoog aloë vera gehalte (96%) koelt je huid af en kalmeert rode en geïrriteerde delen. Het geeft ook een hoog vochtgehalte, waardoor uw huid soepel en zacht blijft. Heeft een lichte consistentie die gemakkelijk te verspreiden is en die snel in de huid trekt zonder vettig te zijn.

Derma Aftersun Aloë Vera Gel is parfum, parabenen en kleurloos.

Derma Aftersun Aloe Vera Gel is gecertificeerd door het Nordic Ecolabel, AllergyCertified en Asthma Allergy Denmark.

Gebruiksaanwijzing
Breng ruime hoeveelheden Derma Aftersun Aloë Vera Gel aan op het lichaam en laat het de huid binnendringen.

Tube van 200 ml

ingrediënten

Aloe Barbadensis Blad Extract, Carbomeer, Tocopheryl Acetate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate

Allergycertified Ja
The Nordic Eco label ( Duurzaam ) Ja
Asthma Allergy Nordic Ja
Parfum vrij Ja
Vegan Ja
Lichaam Ja
Zonnebescherming Nee