Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten.

Purenordic respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. PureNordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

PureNordic gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Wanneer u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Met uw toestemming gebruiken we uw gegevens om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar Contact@purenordic.nl

Als u bij Purenordic een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Purenordic account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres.

Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Purenordic verkoopt uw gegevens niet. Purenordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Purenordic en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wij bewaren uw gegevens voor een periode van maximaal 2 jaar.

Derma Family Body Lotion 200ml vegan

Derma Family Body Lotion is een milde en milieuvriendelijke lotion voor het hele gezin.

Het bevat Sheabutter en Glycerine dat de huid hydrateert en voedt en de elasticiteit en natuurlijke balans van de huid behoudt. Derma Family Bodylotion wordt gemakkelijk opgenomen en maakt de huid zacht en soepel. Geschikt voor dagelijks gebruik.

Parfumvrij en geschikt voor de eczeem huid.

meer details

2 Items

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

€ 4,99

incl. btw

Derma Family Body Lotion is een milde en milieuvriendelijke lotion voor het hele gezin.

Het bevat Sheabutter en Glycerine dat de huid hydrateert en voedt en de elasticiteit en natuurlijke balans van de huid behoudt. Derma Family Bodylotion wordt gemakkelijk opgenomen en maakt de huid zacht en soepel. Geschikt voor dagelijks gebruik.

The Body Lotion draagt het label van zowel de officiële Nordic Ecolabel, AllergyCertified en de Deense Astma en Allergie Associatie. Het bevat geen parfum, geen parabenen en geen kleurstoffen en minimaliseert zo het risico op allergie en overgevoeligheidsreacties.

Hoe te gebruiken
Breng ruime hoeveelheden van de lotion aan op het lichaam en laat het in de huid doordringen.

200 ml
 

ingrediënten

Aqua, Canola Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerine, Saccharide Isomerate, Ceteareth-12, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Carbomer, Natriumhydroxide, Natriumcitraat, Citroenzuur, Phenoxyethanol, Benzoëzuur, Dehydroazijnzuur

Allergycertified Ja
The Nordic Eco label ( Duurzaam ) Ja
Asthma Allergy Nordic Ja
Parfum vrij Ja
Vegan Ja
Lichaam Ja