Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten.

Purenordic respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. PureNordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

PureNordic gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Wanneer u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Met uw toestemming gebruiken we uw gegevens om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar Contact@purenordic.nl

Als u bij Purenordic een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Purenordic account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres.

Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Purenordic verkoopt uw gegevens niet. Purenordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Purenordic en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wij bewaren uw gegevens voor een periode van maximaal 2 jaar.

Derma Family Handzeep 500 ml parfumvrij

Derma Family Liquid Handzeep is zachtaardig en milieuvriendelijk met verzorgende stoffen die het uitdrogen van de huid tegengaan. Het is voor dagelijks gebruik waarbij regelmatig handen wassen vereist is.

Parfumvrij en geschikt voor de eczeem huid.

meer details

104 Items

€ 4,70

incl. btw

Derma Family Liquid Handzeep is zachtaardig en milieuvriendelijk met verzorgende stoffen die het uitdrogen van de huid tegengaan. Het is voor dagelijks gebruik waarbij regelmatig handen wassen vereist is.

Derma Family Liquid Handzeep is gebaseerd op pure, natuurlijke en voedende ingrediënten. Het bevat geen parfum, geen parabenen en geen kleurstoffen en minimaliseert zo het risico op allergie en overgevoeligheidsreacties.

Derma Family Liquid Handzeep draagt ​​de labels van de Deense Astma- en Allergievereniging, Allergiekertificeerd en het Nordic Ecolabel.

Gebruiksaanwijzing
Draai de pomp met de klok mee en druk hem naar beneden om zeep te doseren. Breng zeep aan en was de handen. Grondig spoelen met water. Derma Eco Woman Handcrème wordt aanbevolen als vochtinbrengende verzorging voor de handen.

Fles van 500 ml met pomp

ingredienser
Aqua, Sorbitol, natriumlaurethsulfaat, glycerine, cocamidopropylbetaïne, natriumchloride, dinatriumcokamfodiacetaat, coco-glucoside, glyceryloleaat, citroenzuur, fenoxyethanol, natriumbenzoaat

Allergycertified Ja
Ecocert ( Biologisch ) Nee
The Nordic Eco label ( Duurzaam ) Ja
Asthma Allergy Nordic Ja
Parfum vrij Ja
Vegan Nee
Handen Ja