Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten.

Purenordic respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. PureNordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

PureNordic gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Wanneer u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Met uw toestemming gebruiken we uw gegevens om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar Contact@purenordic.nl

Als u bij Purenordic een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Purenordic account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres.

Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Purenordic verkoopt uw gegevens niet. Purenordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Purenordic en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wij bewaren uw gegevens voor een periode van maximaal 2 jaar.

Derma Family

Er zijn 7 producten
1 -7 van 7 items wordt weergegeven

Derma Family is een zachte huidverzorging lijn.
100% vrij van parfum, parabenen en kleurstoffen.
Beperkt het risico op allergieën, overgevoelige reacties en eczeem.
Alle producten dragen zowel het label van Asthma-Allergy Denmark, AllergyCertified als het Nordic Ecolabel.

Lekker lang in een warm bad of onder de douche, met veel zeep en shampoo kan een zalige therapie zijn. Maar heeft het veel zin, indien je na je wasbeurt blootgesteld wordt aan meer dubieuze substanties dan er voor?
Het is een feit dat ons lichaam sommige deeltjes opneemt waarmee de huid in contact komt, zoals chemische bestanddelen in zeep, crèmes of parfums - of zelfs chemische stoffen in de kleren.
Juist daarom is het zo belangrijk om de huid te beschermen door zuivere en natuurlijke producten te gebruiken die volledig vrij zijn van schadelijke ingrediënten - maar zeer efficiënt zijn.
Met Derma Family neem je een goede start en kies je voor verzorgingsproducten die het evenwicht van je huid en je haren bewaren en hun natuurlijke schoonheid behouden.
Derma Family biedt je milieuvriendelijke producten aan die de huid zacht reinigen en voeden, ideaal voor dagelijks gebruik zonder risico op uitdroging of irritaties.

Het zijn de beste basisproducten voor de dagelijkse huidverzorging van de hele familie.