Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten.

Purenordic respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. PureNordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

PureNordic gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Wanneer u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Met uw toestemming gebruiken we uw gegevens om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar Contact@purenordic.nl

Als u bij Purenordic een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Purenordic account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres.

Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Purenordic verkoopt uw gegevens niet. Purenordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Purenordic en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wij bewaren uw gegevens voor een periode van maximaal 2 jaar.

Derma Eco Woman Shampoo 250ml biologisch

Derma Eco Woman Shampoo is een zachte en verzachtende luxe shampoo. Het bevat biologische amandelolie, aloë vera en honingextract dat het haar optimale vocht en voeding geeft. De milde, geurloze shampoo beschermt de gevoelige hoofdhuid tijdens het creëren van een gezonde balans. 

Biologisch, parfumvrij en geschikt voor de eczeem huid.

meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 6,99

incl. btw

Derma Eco Woman Shampoo is een zachte en verzachtende luxe shampoo. Het bevat biologische amandelolie, aloë vera en honingextract dat het haar optimale vocht en voeding geeft. De milde, geurloze shampoo beschermt de gevoelige hoofdhuid tijdens het creëren van een gezonde balans. De shampoo wast het haar schoon met een aangenaam schuim en laat het haar zacht, schoon en goed verzorgd.

allergy certified en het Nordic Ecolabel. Bovendien is het door Ecocert volgens de COSMOS-norm als biologisch gecertificeerd.

Het bevat geen parfum, parabenen of kleurstoffen en minimaliseert zo het risico op allergie en overgevoeligheidsreacties.

Gebruiksaanwijzing
Masseer Derma Eco Woman Shampoo in vochtig haar en hoofdhuid. Spoel het haar grondig af met water. Gebruik vervolgens Derma Eco Woman Conditioner voor extra zacht haar.

Fles van 250 ml

ingrediënten

Aqua, Aloë Barbadensis Blad Extract *, Natrium CocoSulfaat, Coco-Glucoside, Glycerine, Natrium Levulinaat, Mel Ekstract *, Cocamidopropyl Betaine, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Prunus Amygdalus Dulcis Olie *, Saccharide Isomeraat, Maris Sal, Citroenzuur, Natriumcitraat, Natrium Benzoate, Potassium Sorbate * Ingrediënten uit de biologische landbouw. 99% natuurlijke oorsprong van het totaal. 20% van de totale ingrediënten komen uit de biologische landbouw. COSMOS BIOLOGISCH gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens COSMOS Standard beschikbaar op http://COSMOS.ecocert.com.

Allergycertified Ja
Ecocert ( Biologisch ) Ja
The Nordic Eco label ( Duurzaam ) Ja
Asthma Allergy Nordic Ja
Parfum vrij Ja
Vegan Nee
Haren Ja