Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang bij uw eerste bestelling
1 gratis Derma Family Douchegel CADEAU!
Derma family douchegel

In de welkomsnieuwsbrief ontvangt u de cadeau code voor de douchegel.

Purenordic respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. PureNordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

PureNordic gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Wanneer u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Met uw toestemming gebruiken we uw gegevens om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar Contact@purenordic.nl

Als u bij Purenordic een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Purenordic account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres.

Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Purenordic verkoopt uw gegevens niet. Purenordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Purenordic en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wij bewaren uw gegevens voor een periode van maximaal 2 jaar.

Derma Eco Woman Reinigingsdoekjes

Derma Eco Woman Cleansing Wipes zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen die een praktische, aangename gezichtsreiniger willen zonder concessies te doen aan zachte en milieuvriendelijke huidverzorging. Ze laten de huid schoon, zacht en verfrist.

meer details

5 Items

€ 8,99

incl. btw

Derma Eco Woman Cleansing Wipes zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen die een praktische, aangename gezichtsreiniger willen zonder concessies te doen aan zachte en milieuvriendelijke huidverzorging. Ze laten de huid schoon, zacht en verfrist.

Derma Eco Woman Cleansing Wipes zijn gebaseerd op pure, natuurlijke en biologische ingrediënten, waaronder voedende aloë vera die helpt de vochtbalans van de huid te behouden. Het bevat geen parfum, geen parabenen en geen kleurstoffen en minimaliseert zo het risico op allergie en overgevoeligheidsreacties.

Derma Eco Woman Cleansing Wipes dragen de labels van de Deense Astma en Allergie Associatie, AllergyCertified en het Nordic Ecolabel. Bovendien zijn ze door Ecocert als biologisch gecertificeerd.

Gebruiksaanwijzing
Veeg het gezicht en de nek af met een reinigingsdoekje om de huid schoon te maken en op te frissen. Herhaal indien nodig. Gooi geen doekjes in riolen weg, plaats ze in de afvalbak. We raden Derma Eco Woman 24H gezichtscrème aan voor de daaropvolgende huidverzorging.

25 doekjes per verpakking

ingrediënten

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract *, Olus Oil, Glycerine, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-2-Dipolyhydroxystearaat, Glyceryl Oleate, Dicaprylyl Carbonaat, Betaine, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Citroenzuur * Ingrediënten uit de biologische landbouw97% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong20% van de totale ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouwNatural and Organic Cosmetic gecertificeerd door ECOCERT Greenlife volgens ECOCERT Standard beschikbaar op https://cosmetics.ecocert.com.

Allergycertified Ja
Ecocert ( Biologisch ) Ja
The Nordic Eco label ( Duurzaam ) Ja
Asthma Allergy Nordic Ja
Parfum vrij Ja
Vegan Ja
Gezicht Ja
Accepteren

We gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren