Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten.

Purenordic respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. PureNordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

PureNordic gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Wanneer u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Met uw toestemming gebruiken we uw gegevens om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar Contact@purenordic.nl

Als u bij Purenordic een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Purenordic account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres.

Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Purenordic verkoopt uw gegevens niet. Purenordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Purenordic en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wij bewaren uw gegevens voor een periode van maximaal 2 jaar.

Derma Eco Woman Handcrème biologisch

011504294505506

Derma Eco Woman Handcrème is een milde vochtinbrengende crème die de handen, nagels en nagelriemen hydrateert en beschermt.

Biologisch, parfumvrij en geschikt voor de eczeem huid.

meer details

5 Items

€ 6,99

incl. btw

Derma Eco Woman Handcrème is een milde vochtinbrengende crème die de handen, nagels en nagelriemen hydrateert en beschermt.

Derma Eco Woman Handcrème is gemaakt op basis van zuivere, natuurlijke en biologische ingrediënten, waaronder aloë vera, karité boter en amandelolie. Deze vormen een natuurlijke beschermingslaag tegen uitdroging van de huid en verhogen tegelijkertijd haar elasticiteit. De crème bevat geen parfum, geen parabenen en geen kleurstoffen en minimaliseert daardoor het risico op allergieën en overgevoelige reacties.

Derma Eco Woman Handcrème draagt zowel het label van Asthma-Allergy Denmark als het Nordic Ecolabel. Bovendien werd ze als biologisch gecertificeerd door Ecocert.

Tube 75 ml

Ingrediënten

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract* ,Glycerin**, Stearic Acid,Cocos Nucifera Oil*, Cetearyl Alcohol,Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl Stearate, Tocopherol,Sorbitol, Lanolin, Citric Acid, Sodium Dehydroacetate *Ingredients from organic farming**Made using organic ingredients 99% of the total ingredients are from natural origin20% of the total ingredients are from organic farmingNatural and Organic Cosmetic certified by ECOCERT Greenlife according to ECOCERT Standard available at http://cosmetics.ecocert.com.
Allergycertified Ja
Ecocert ( Biologisch ) Ja
The Nordic Eco label ( Duurzaam ) Ja
Asthma Allergy Nordic Ja
Parfum vrij Ja
Vegan Nee
Handen Ja