Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten.

Purenordic respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. PureNordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

PureNordic gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Wanneer u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Met uw toestemming gebruiken we uw gegevens om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar Contact@purenordic.nl

Als u bij Purenordic een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Purenordic account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres.

Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Purenordic verkoopt uw gegevens niet. Purenordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Purenordic en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wij bewaren uw gegevens voor een periode van maximaal 2 jaar.

Derma Eco Woman

Derma Eco Woman

Er zijn 10 producten
1 -10 van 10 items wordt weergegeven

Derma Eco Woman is een zachte huidverzorging lijn.
100% vrij van parfum, parabenen en kleurstoffen.
Beperkt het risico op allergieën, overgevoelige reacties en eczeem.
Alle producten dragen zowel het label van Asthma-Allergy Denmark, AllergyCertified als het Nordic Ecolabel, en werden allemaal als biologisch gecertificeerd door Ecocert.

Tegenwoordig letten we steeds meer op onze voeding,
maar het is niet alleen bij de voeding waarbij we moeten op letten.
De huid is het grootste orgaan van het lichaam en absorbeert alle verzorgingsproducten waar je mee in aanraking komt.
Daarom is het belangrijk huidverzorgingsproducten te kiezen die geen parfum, parabenen, kleurstoffen of andere allergenen en ongewenste stoffen bevatten.
Bij het kiezen van Derma, minimaliseer je het risico op het ontwikkelen van allergieën.
Als de huid al een allergie heeft biedt Derma een zachte verzorging.
De Derma bestaat uit verantwoorde producten voor dagelijks gebruik.
Elk product is speciaal ontwikkeld om de gevoelige huid, het haar en hoofdhuid te verzorgen en om huidproblemen te voorkomen.

Derma Eco Woman huidverzorgingsproducten bestaan uit zuivere, natuurlijke en biologische ingrediënten, verrijkt met voedende en actieve ingrediënten die de huid zacht houden.
Door toevoeging van de juiste verzorgende ingrediënten heeft derma een lijn gemaakt die de ouder wordende huid heerlijk verzorgt.