Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten.

Purenordic respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. PureNordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

PureNordic gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Wanneer u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Met uw toestemming gebruiken we uw gegevens om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar Contact@purenordic.nl

Als u bij Purenordic een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Purenordic account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres.

Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Purenordic verkoopt uw gegevens niet. Purenordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Purenordic en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wij bewaren uw gegevens voor een periode van maximaal 2 jaar.

In prijs verlaagd! Derma Sun Lotion KIDS spray SPF30 200ml

Derma Sun Spray KIDS SPF30 200ml vegan

Derma Kids Sun Spray High SPF30 is zeer waterbestendige zonbescherming voor kinderen en volwassenen met een gevoelige huid. Het geeft een waterdichte bescherming tegen de UVA- en UVB-stralen van de zon en voldoet aan de nieuwe EU-aanbevelingen voor optimale UVA- en UVB-bescherming. 

Parfumvrij en geschikt voor de eczeem huid.

meer details

199 Items

€ 11,89

incl. btw

€ 16,99 incl. btw

-30%

Derma Kids Sun Spray High SPF30 bevat geen parfum, geen parabenen en geen kleurstoffen en minimaliseert zo het risico op allergie en overgevoeligheidsreacties.

Derma Kids Sun Spray High SPF30 draagt ​​de labels van de Deense Astma- en Allergievereniging, het Allergy-certificaat en het Nordic Ecolabel.

Gebruiksaanwijzing
Breng ruime hoeveelheden (een handvol) aan op het lichaam en gezicht voordat u wordt blootgesteld aan de zon. Vermijd de zon in het midden van de dag wanneer de stralen van de zon het sterkst zijn. Herhaal de toepassing vaak als u zwemt. Het is belangrijk om de aanbevolen hoeveelheid te gebruiken voor optimale bescherming. Kinderen jonger dan drie jaar moeten vermijden lange tijd volledig in de zon door te brengen.

OPMERKING: Laat de zonnebrandcrème altijd in de huid weken voordat u in contact komt met textiel of voorwerpen. Als u dit niet doet, kan dit vlekken veroorzaken.

Spuitfles van 250 ml

 

* Winnaar van AllergyAward 2015: 'Beste huidvriendelijk product voor instellingen / professionals'.

 

ingrediënten

Aqua, C12-15 Alkylbenzoaat, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoaat, Alcohol Denat., Ethylhexyl Triazone, Dibutyl Adipaat, Glycerine, Acrylaten Copolymeer, Diethylhexyl Butamido Triazone, Glycerylstearaat, Tocopheryl Acetaat, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylaat Crosspolymeer, Natrium Laureth Sulfaat, Natriumhydroxide, Phenoxyethanol, Benzoëzuur, Dehydroazijnzuur

Allergycertified Ja
The Nordic Eco label ( Duurzaam ) Ja
Asthma Allergy Nordic Ja
Parfum vrij Ja
Vegan Ja
Baby Ja
Kind Ja
Factor 30
Zonnebescherming Ja