Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten.

Purenordic respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. PureNordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

PureNordic gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Wanneer u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Met uw toestemming gebruiken we uw gegevens om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar Contact@purenordic.nl

Als u bij Purenordic een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Purenordic account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres.

Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Purenordic verkoopt uw gegevens niet. Purenordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Purenordic en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wij bewaren uw gegevens voor een periode van maximaal 2 jaar.

Derma Eco Baby

Derma Eco Baby

Er zijn 7 producten
1 -7 van 7 items wordt weergegeven

Derma Eco Baby is zachte huidverzorging voor baby en kind.
100% vrij van parfum, parabenen en kleurstoffen.
Beperkt het risico op allergieën, overgevoelige reacties en eczeem.
Alle producten dragen zowel het label van Asthma-Allergy Denmark, AllergyCertified als het Nordic Ecolabel,
en werden allemaal als biologisch gecertificeerd door Ecocert (met uitzondering van Derma Baby Doekjes).

De beste ouders van de wereld zijn lief en zorgzaam. We genieten ervan om onze baby’s en kinderen gezonde voeding te geven,
maar het is niet alleen bij de voeding waarbij we moeten op letten.
De huid is het grootste orgaan van het lichaam en absorbeert alle verzorgingsproducten waar je kind mee in aanraking komt.
Daarom is het belangrijk huidverzorgingsproducten voor je kind te kiezen die geen parfum, parabenen, kleurstoffen of andere allergenen en ongewenste stoffen bevatten.
Bij het kiezen van Derma voor je kind, minimaliseer je het risico op het ontwikkelen van allergieën in de toekomst.
Wil jij een gezonde baby, van binnen en buiten uit, dan is de keus voor Derma eco baby.

De Derma eco baby serie bestaat uit verantwoorde, kindvriendelijke producten voor dagelijks gebruik.
Elk product is speciaal ontwikkeld om het de tere huid, het haar en hoofdhuid van kinderen te verzorgen en om huidproblemen te voorkomen.