Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten.

Purenordic respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. PureNordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

PureNordic gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Wanneer u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Met uw toestemming gebruiken we uw gegevens om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar Contact@purenordic.nl

Als u bij Purenordic een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Purenordic account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres.

Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Purenordic verkoopt uw gegevens niet. Purenordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Purenordic en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wij bewaren uw gegevens voor een periode van maximaal 2 jaar.

Make-up

Er zijn 46 producten
1 -24 van 46 items wordt weergegeven

Sandstone Scandinavia is een huidvriendelijk make-up merk uit Denemarken. Make-up zonder parfum, parabenen en andere schadelijke ingrediënten.
Gedeeltelijk allergycertified.

Sandstone is gecreëerd door een vader van 3 tieners. Hij maakte zich zorgen over de kans dat zijn een allergy zouden kunnen ontwikkelen.
De grootste oorzaken van allergieën zijn de schadelijke ingrediënten in verzorgingsproducten en cosmetica.
Toen hij zelf een parfum allergie kreeg wist hij dat er iets moest gebeuren.
Zijn droom was om een complete huidvriendelijke make-up lijn te maken die 100% parfumvrij en 100% parabenen vrij is.
Gemaakt in de beste kwaliteit, mooi design en natuurlijk voor een redelijke prijs.
Deze droom is uitgekomen met Sandstone Scandinavia.


Alle Sandstone Scandinavia producten zijn huidvriendelijk en bevatten alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit.
Dat betekend geen schadelijke ingrediënten en allergene ingrediënten.
100% parfumvrij en 100% parabenen vrij.

Sandstone Scandinavia is een complete huidvriendelijke makeup lijn met meer dan 157 verschillende producten in het assortiment.
De makeup lijn bestaat uit producten in de categorieën : Gezicht, ogen en lippen.