Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten.

Purenordic respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. PureNordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

PureNordic gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Wanneer u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Met uw toestemming gebruiken we uw gegevens om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar Contact@purenordic.nl

Als u bij Purenordic een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Purenordic account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres.

Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Purenordic verkoopt uw gegevens niet. Purenordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Purenordic en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wij bewaren uw gegevens voor een periode van maximaal 2 jaar.

Derma Eco Woman intimate wash foam biologisch

Derma Eco Woman Intimate Wash Foam is een zachte, biologisch gecertificeerde, lage pH intieme zeep die zorgt voor een gezond intiem evenwicht. De zeep bevat melkzuur dat de natuurlijke pH-balans behoudt en reguleert en uitdroging en irritatie voorkomt. De zeep bevat geen parfum of kleurstoffen en kan dagelijks worden gebruikt.

meer details

48 Items

€ 6,99

incl. btw

Derma Eco Woman Intimate Wash Foam is een zachte, biologisch gecertificeerde, lage pH intieme zeep die zorgt voor een gezond intiem evenwicht. De zeep bevat melkzuur dat de natuurlijke pH-balans behoudt en reguleert en uitdroging en irritatie voorkomt. De zeep bevat geen parfum of kleurstoffen en kan dagelijks worden gebruikt.

Intieme zeep is biologisch gecertificeerd door Ecocert volgens de COSMOS-norm, het Swan-label, AllergyCertified en aanbevolen door Asthma Allergy Nordic. Het is ook veganistisch gecertificeerd door The Vegan Society.

Ingrediënten

Aqua, Aloë Barbadensis-bladextract *, natriumcoco-sulfaat, coco-glucoside, glycerine **, saccharide-isomeraat, cocamidopropylbetaïne, natriumlevulinaat, melkzuur, citroenzuur, natriumcitraat, kaliumsorbaat

* Ingrediënten die biologisch worden geteeld.
** Gemaakt van biologische ingrediënten.

99% van het totale product is van natuurlijke oorsprong.
22% van de totale ingrediënten zijn biologisch geteeld.

COSMOS ORGANIC gecertificeerd door ECOCERT Greenlife volgens de COSMOS-standaard, die te vinden is op https://COSMOS.ecocert.com.

Allergycertified Ja
Ecocert ( Biologisch ) Ja
The Nordic Eco label ( Duurzaam ) Ja
Asthma Allergy Nordic Ja
Parfum vrij Ja
Vegan Ja
Lichaam Ja
Accepteren

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Lees hier onze privacy verklaring