Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten.

Purenordic respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. PureNordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

PureNordic gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Wanneer u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Met uw toestemming gebruiken we uw gegevens om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar Contact@purenordic.nl

Als u bij Purenordic een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Purenordic account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres.

Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Purenordic verkoopt uw gegevens niet. Purenordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Purenordic en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wij bewaren uw gegevens voor een periode van maximaal 2 jaar.

Derma poeder wasmiddel witte was vegan

Dit geconcentreerde waspoeder voor witte was is uw milde, milieuvriendelijke keuze voor witte was. Het wast uw kleding zacht en effectief schoon, zelfs bij 30 ° C  zonder optische bleekmiddelen.

Parfumvrij en geschikt voor de eczeem huid.

meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 6,49

incl. btw

Dit geconcentreerde waspoeder voor witte was is uw milde, milieuvriendelijke keuze voor witte was. Het wast uw kleding zacht en effectief schoon, zelfs bij 30 ° C  zonder optische bleekmiddelen.

In de Derma Laundry-serie zijn afwasmiddelen voor zowel gekleurd / zwart, wit en wol / fijne was. Alle Derma wasmiddelen dragen het Swan label , AllergyCertified en Deense Astma en Allergie Denemarken, het minimaliseren van het risico op allergieën en zorgen voor het milieu. Ze zijn ook RSPO-gecertificeerd en dragen zo bij aan duurzame palmolieproductie. Voor de dozen is FSC-gelabeld gerecycleerd papier gebruikt terwijl de flessen zijn gemaakt van gerecycled plastic.

0% parfum - 0% kleurstoffen - 0% optisch wit

775 g geconcentreerd waspoeder

Gebruik
Ca. 21 was met zacht water (<8ºDH) en ca. 17 was met middelmatig water (8-14 ° dH) - met normaal bevuilde kleding (3-5 kg).

toepassing
Zie de wasinstructies in de kleding en volg de doseerinstructies. Maak zakken, sluit ritsen en knopen dicht. Sorteer de kleding op kleur en was gekleurd textiel apart totdat de overtollige kleur verdwenen is. In het geval van ernstige vlekken, kan een beetje reinigingsmiddel worden aangebracht voordat het wordt gewassen. Plaats kleding met metalen onderdelen niet in zacht materiaal. 

Andere wasvoorschriften

Was met een volledig volle machine.
Dosering correct met betrekking tot vervuiling en waterhardheid.
Overdosering maakt het wasgoed niet schoon en is schadelijk voor het milieu.
Verlaag de temperatuur van normale wasprogramma's om het milieu te beschermen.
Als u een huisstof allergie heeft, was het beddengoed dan altijd op minimaal 60 ° C.

ingrediënten

5-15%
-Zuurstofbleekmiddelen (percarbonaat), zeoliet (zeoliet), niet-ionische surfactant (Laureth-9, laureth-3)

<5%
Anionogene oppervlakteactieve stoffen (natrium C12-18 alkylsulfaat) Zeep (natriumpalmitaat)

Bevat ook:
Natriumsulfaat, natriumcarbonaat, natriumbicarbonaat, Aqua, TAED, natriumcarboxymethylcellulose Koolhydraten Cellulose Gum, Natriumsilicaat, natriumchloride, enzymen (subtilisine, mannanase, alfa- amylase, lipase, cellulase), natriumglycolaat

Allergycertified Ja
The Nordic Eco label ( Duurzaam ) Ja
Asthma Allergy Nordic Ja
Parfum vrij Ja
Vegan Ja