Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten.

Purenordic respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. PureNordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

PureNordic gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Wanneer u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Met uw toestemming gebruiken we uw gegevens om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar Contact@purenordic.nl

Als u bij Purenordic een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Purenordic account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres.

Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Purenordic verkoopt uw gegevens niet. Purenordic zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Purenordic en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wij bewaren uw gegevens voor een periode van maximaal 2 jaar.

Derma After Sun lotion Aloe Vera 200 ml vegan

Derma Aftersun Lotion bevat ingrediënten die de huid hydrateren en soepel en zacht maken. Het gaat beide het uitdrogen tegen en maakt de huid niet vet. Derma Aftersun Lotion helpt ook de rode verkleuring van de huid en irritatie van de huid na het zonnebaden te verminderen.

Parfumvrij en geschikt voor de eczeem huid.

meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 11,99

incl. btw

Derma Aftersun Lotion bevat ingrediënten die de huid hydrateren en soepel en zacht maken. Het gaat beide het uitdrogen tegen en maakt de huid niet vet. Derma Aftersun Lotion helpt ook de rode verkleuring van de huid en irritatie van de huid na het zonnebaden te verminderen.

Derma Aftersun Lotion bevat geen parfum, geen parabenen en geen kleurstoffen en minimaliseert zo het risico op allergie en overgevoeligheidsreacties.

Derma Aftersun Lotion draagt zowel het label van Asthma-Allergy Denmark als het Nordic Ecolabel. Ook is het allergycertified.

Gebruiksaanwijzing
Breng ruime hoeveelheden Derma Aftersun Lotion aan op het lichaam en laat het de huid binnendringen.

Tube van 200 ml

Ingredients

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Ethylhexyl Stearate, Canola Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Sorbitol, Ceteareth-12, Saccharide Isomerate, Ceteareth-20, Caprylyl Glycol, Carbomer, Allantoin, Tocopherol, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid
Allergycertified Ja
The Nordic Eco label ( Duurzaam ) Ja
Asthma Allergy Nordic Ja
Parfum vrij Ja
Vegan Ja
Lichaam Ja
Zonnebescherming Nee